Westland Cultuurweb zet het culturele aanbod van culturele stichtingen, verenigingen, ondernemers en zelforganiserende clubs van amateurbeoefenaarsletterlijk in de schijnwerpers. Zo laten we zien wat het Westlandse culturele veld op het gebied van muziek, dans, erfgoed, beeldende kunst, literatuur & filosofie en/of mediakunst te bieden heeft! 

Podium Westland 
Op vrijdag 1 én zaterdag 2 september is het weer tijd voor Podium Westland. Het centrum van Naaldwijk wordt omgetoverd tot kunst- en cultuurparadijs waar heel cultureel Westland zich kan laten zien. Voor het publiek zijn er optredens, voorstellingen, exposities en workshops, geheel gratis. Meer informatie en het programma lees je hier.

In de publiciteit
Wij zetten ons in om jouw activiteiten van het culturele veld onder de aandacht te brengen. Wil je graag dat we publiciteit maken voor jouw concert, voorstelling of tentoonstelling? Sluit jouw organisatie dan aan bij Westland Cultuurweb en zet je activiteiten in onze agenda. Wij delen deze via social media, onze nieuwsbrief, de lokale pers en andere Westlandse uitagenda's.